Üniversitemizde İran’da Toplumsal Hareketler ve Etkileri Paneli Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Göç Politikaları Merkezinin (GPM) organizasyonunda Göç Panelleri Serisi kapsamında İran’da Toplumsal Hareketler ve Etkileri paneli gerçekleştirildi.
Panele Üniversitemiz Siyasal Bilgiler Fakültesi(SBF) Dekanı Prof. Dr. Kudret Bülbül, GPM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Zafer Sağıroğlu ve öğretim üyelerimiz ile GPM personeli, GPM’nin paydaşı olan kamu kurum ve kuruluş temsilciler ile STK temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Program GPM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Zafer Sağıroğlu’nun selamlama konuşmalarının ardından panelin moderatörlüğünü yürüten Üniversitemiz SBF Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Bayram Sinkaya’nın sunumu ile başladı. TOBB ETÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülriz Şen ve İran Araştırmaları Merkezi Başkan Yardımcısı Dr. Hakkı Uygur’un sunumlarının ardından soru-cevap bölümüyle program sona erdi.
Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış.