Hırvatistan Tarafından Verilen Öğrenci Bursları

Hırvatistan Bilim ve Eğitim Bakanlığı ile Hırvatistan Hareketlilik ve AB Programları Ajansı ortaklığıyla hazırlanan 2018-2019 öğretim yılında yabancı öğrencilere verilecektir.

Burs duyurusu için Tıklayınız.

Söz konusu duyurunun incelenmesinden de görüleceği üzere, ülkemiz için sekiz ay süreli iki lisansüstü veya araştırma bursu tahsis edildiği, yetkili kurumlarca seçilecek adayların başvuru formlarının İngilizce olarak yine yetkili kurumlar tarafından “za stipendije Vlade RH” ibaresi eklenerek en geç 16 Mart 2018 tarihine kadar “Agencija za mobilnost i programe Europske Unije, Frankopanska 26, 10000 Zagreb, Hırvatistan” adresine iletilmesi gerektiği ve şahsen başvuru yapılamayacağı belirtilmektedir.

Burslar hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki internet adreslerinden ulaşılabilmektedir.