Filenin Perileri ÜNİLİG Ankara Şampiyonu Olarak Türkiye Şampiyonasına Katılmaya Hak Kazandı

Üniversiteler Ligi (ÜNİLİG) organizasyonunda “Bayan Voleybol ÜNİLİG Ankara Müsabakarı” Ufuk Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, TED Üniversitesi ve Ufuk Üniversitesi’nin katıldığı müsabakalarda takımımız Ankara Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Şubesi Müdürlüğü Antrenörü Yaşar Karapınar’a ve sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.