Çubuk Belediyesi Koordinatörlüğünde SHMYO Öğrencilerine Çubuk Gezisi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Bölümü ile Optisyenlik Bölümü öğrencilerine Çubuk Belediyesi koordinatörlüğünde Çubuk gezisi gerçekleştirildi.

SHMYO Bölüm Başkanlarından Öğr. Gör. Levent Gönültaş ile Öğr. Gör. Yasin Ergin’in katkı sağladığı gezi kapsamında öğrencilerimiz, Çubuk Müzesi, Çubuk Kültür Merkezi ve Çubuk Karagöl başta olmak üzere birçok yerde faaliyet gerçekleştirdiler.