Sağlık Bilimleri Fakültesinde Birlik ve Beraberlik Programı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde akademik ve idari personelin katılımıyla birlik ve beraberlik programı gerçekleştirildi.

Program kapsamında konuşma yapan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut “Fakülte olarak bir aile ortamı oluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizler Fakültemizi YÖK’ün Kalite Programı kapsamında dizayn ederken aynı zamanda öğrenci odaklı bir eğitim sistemini geliştirme çalışmalarına hızla devam etmekteyiz. Bilimsel eğitimin yanında Fakültedeki mensuplarımızın sosyalleşmesi içinde bu tür programlara devam edeceğiz.” dedi.

Birlik ve beraberlik programına T.C. İçişleri Bakanlığı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Dekanı Sn. Prof. Dr. İsmail Hakkı Demircioğlu iştirak etti.

Program kapsamında Doçentliğe yükselen akademisyenlerimize ve öğrenci temsilcisi seçilen öğrencilerimize hediyeler takdim edildi.