Üniversitemizde Necip Fazıl ve Sezai Karakoç Konferansı Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Kelebek Etkisi Öğrenci Topluluğu işbirliğinde Esenboğa Külliyemizde “İki Üstad: Necip Fazıl Kısakürek ve Sezai Karakoç” konferansı gerçekleştirildi.

Akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı programda Araştırmacı Yazar Sn. Dr. Şakir Diclehan iki üstadın hayatını, eserlerini, bakış açısını ve özel anılarını anlattı. Her öğrencinin Necip Fazıl Kısakürek gibi Sezai Karakoç gibi kişileri tanımasının önemine değinen Sn. Dr. Şakir Diclehan; üstadların edebiyata sağladığı katkıya dikkat çekti.

Katılımın yoğun olduğu program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.