Üniversitemizde Ali Şeriati Paneli Gerçekleştirildi

Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi organizasyonunda Esenboğa Külliyemizde “Aydın, Sosyolog ve Harekat Adamı Olarak Ali Şeriati Paneli” gerçekleştirildi.

Akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı programda İslami İlimler Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Murat Demirkol moderatörlüğünde Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Prof. Dr. İhsan Toker “Ali Şeriati’de Toplumsal Tahayyül”, Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nden Prof. Dr. Hicabi Kırlangıç “Şeriati ve Muhtelif Duruluşlar”, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Dini İlimler Fakültesi’nden Prof. Dr. Ejder Okumuş “Ali Şeriati’yi Farklı Kılan Boyutlar” konusunda sunum gerçekleştirdi.

Sunumların ardından program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.