Üniversitemizde Yeşilçam Film Müzikleri Konseri Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı organizasyonunda Cinnah Yerleşkemizde “Yeşilçam Film Müzikleri Konseri” gerçekleştirildi.

Genel Sanat Yönetmenliğini Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serbülend Arpa, Müzik Yönetmenliğini Dr. Öğr. Üyesi Alper Akdeniz’in yaptığı konserde; İlayda Dilan Elçi, Latife Ercan, Gülsüm İşkol, Osman Oktay Çıvgın, Handan Savcı, Sevgi Zeytinci, Kamil Avcı, Duygu Aydın ve Ezgi Kundak seslendirmeyi yaptı.

Ud’ta Alper Akdeniz, Kemençe’de Çağlar Toptaş, Vurmalı Çalgılar’da Umur Şahin, Emre Sazak, Muhammed Fırat, Kanun’da Sinan Yeşilyurt, Klarnet’te Nuri Yılmaz, Gitar’da Yusuf Teke, Cura’da Sedat Akbağ, Piyano’da Konuralp Orakçı, Ney’de Muhammed Özcan görev aldı.