İran Tıp Bilimleri Üniversitesinden Üniversitemize Ziyaret

İran Tıp Bilimleri Üniversitesi Hazrate Rasool Hastanesi Dekanı Dr. Nader Tavakoli, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sn. Metin Doğan’ı makamında ziyaret etti.
Rektör Yardımcımız ve Dış İlişkiler Birimi Genel Koordinatörü Prof. Dr. M. Fatih Uşan ile Dış İlişkiler Birimi Genel Koordinatörlüğü’nden Öğr. Gör. Oya Uslu Çetin ve Öğr. Gör. B.Burak Soyer’in hazır bulunduğu ziyarette Sn. Rektörümüz, Dr. Tavakoli’ye üniversitemizi tanıttı.
Ziyaret süresince iki üniversite arasında daha önce imzalanmış olan Erasmus+ Değişim Programı, Mevlana Değişim Programı ve İkili İşbirliği anlaşmalarının geliştirilmesine yönelik görüşmeler yapıldı. Bunun yanı sıra her iki üniversitedeki tıp eğitimi, ortak diploma programı açma imkanları ve uluslararası öğrenci temini hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.
iranheyetiziyareti2018 1 iranheyetiziyareti2018 2 iranheyetiziyareti2018 3