Üniversitemize Ankara’nın İleri Gelen Liseleri Konuk Oldu

Ankara’nın önde gelen liselerinden konuk olan yöneticiler ve müdürlere, Üniversitemiz ve Hukuk Fakültemizi tanıtmak amacıyla Rektör Yardımcımız ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Uşan ile akademisyenlerimiz Etlik 15 Temmuz Şehitleri Binasında bir program düzenlendi.

Araştırma görevlisi Ensar Baki’nin açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. M. Fatih Uşan, Üniversitmizin ve Hukuk Fakültesi’nin misyon ve hedeflerini anlatarak, En iyi olma idealini yakalamak adına günden güne yol kateden Hukuk Fakültesi bünyesinde başarılı öğrencilerimizin hem kendilerine hem de ülkelerine faydalı birer hukukçu olmalarının en büyük ödül olduğunu vurguladı.

Prof. Dr. M. Fatih Uşan’ın sunumunun ardından Fakülte öğrencilerini temsilen hazır bulunan öğrencilerimiz, Üniversitemizin ve Hukuk Fakültesi’nin kendilerine sundukları imkanlar ve aldıkları eğitimden duydukları memnuniyet hakkında katılımcılara bilgi aktardı.

Programın sonunda konuklarımız, Prof. Dr. M. Fatih Uşan ile akademisyenlerle beraber yerleşkemizde incelemelerde bulundular.

hukukmudurlertoplantisiaybu 1 hukukmudurlertoplantisiaybu 2 hukukmudurlertoplantisiaybu 3