TÜBİTAK Projesi Yazma Eğitimi

Üniversitemiz Projeler Ofisi ve Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ortaklığı ile düzenlenen Sağlık Bilimleri alanına yönelik TÜBİTAK projesi yazma eğitimi 4-5 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Eğitim Üniversitemiz İşletme Fakültesi Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Şükrü ÖZEN tarafından verilmiş olup eğitime 25 akademisyenimiz katılmıştır.

Projeler Ofisi Üniversitemizin Bilimsel çalışmalarına destek olmak üzere proje eğitimlerine devam edecek olup ilgilenen akademisyenlerimizin oluşturulan gruplara dahil olabilmeleri için ofisimize müracaatları gerekmektedir.

TÜBİTAK Projesi Yazma Eğitimi 1 TÜBİTAK Projesi Yazma Eğitimi 2 TÜBİTAK Projesi Yazma Eğitimi 3 TÜBİTAK Projesi Yazma Eğitimi 4 TÜBİTAK Projesi Yazma Eğitimi