Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımızdan Malezya Büyükelçiliğine Ziyaret

Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, 2018-2019 Akademik Yılı Uluslararası Öğrenci Alımları için farklı ülkelerin temsilciliklerine yönelik tanıtım faaliyetleri devam ediyor.

Tanıtım faaliyetleri kapsamında bu hafta Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Bünyamin Öztürk ve ekibini Malezya Büyükelçisi Sn. Abd Razak Abdul Wahab kabul etti. Malezya Büyükelçiliği Müsteşarı Sn. Rafidawati Binti Ahmad’ın hazır bulunduğu ziyarette, Üniversitemizin tanıtımı, öğrenci alımları hakkında bilgilendirme yapılarak; Üniversitemizde öğrenim gören 5 Malezyalı öğrenciye ilaveten sayının artırılması için görüşmeler gerçekleştirildi.

Sn. Abd Razak Abdul Wahab ziyaretten memnuniyetlerini ifade ederek, Üniversitemizin başarılı bir çizgi de olduğunu ve ülkelerindeki öğrencilere Üniversitemizin tanıtımı için gerekli destekleri vereceğini belirtti.

malezyaziyaretiaybu2018