Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımızdan Bosna-Hersek Büyükelçiliğine Ziyaret

Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, 2018-2019 Akademik Yılı Uluslararası Öğrenci Alımları için farklı ülkelerin temsilciliklerine yönelik tanıtım faaliyetleri devam ediyor.

Tanıtım faaliyetleri kapsamında bu hafta Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Bünyamin Öztürk ve ekibini, Bosna-Hersek Büyükelçisi Sn. Bakir Sadovic kabul etti. Ziyaret kapsamında, Üniversitemizin tanıtımı, öğrenci alımları hakkında bilgilendirme yapılarak; Üniversitemizde öğrenim gören Bosna-Hersekli öğrencilerin sayının artırılması için görüşmeler gerçekleştirildi.

Sn. Bakir Sadovic ziyaretten memnuniyetlerini ifade ederek, Üniversitemizin başarılı bir çizgi de olduğunu ve ülkelerindeki öğrencilere Üniversitemizin tanıtımı için gerekli destekleri vereceğini belirtti.

bosnahersekbuyukelciligiziyaret 1 bosnahersekbuyukelciligiziyaret 2