Üniversitemizde Türkiye’de Sağlık Eğitimi ve Sağlık İnsangücünün Son 12 Yılı Değerlendirildi

Üniversitemiz ve Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) işbirliğinde Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda TÜBA Akademi Konferansları kapsamında  “Türkiye’de Sağlık Eğitimi  ve Sağlık İnsangücünün Son 12 Yılı: Genel Bir Değerlendirme” konulu bir konferans gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Metin Doğan, TÜBA üyeleri, hastane çalışanları ve akademisyenlerimizin katıldığı programda, TÜBA Asli Üyesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak sunum gerçekleştirdi.

Program soru-cevap kısmı ve genel değerlendirme bölümünün ardından sona erdi.