Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımızdan Brezilya Büyükelçiliğine Ziyaret

Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, 2018-2019 Akademik Yılı Uluslararası Öğrenci Alımları için farklı ülkelerin temsilciliklerine yönelik tanıtım faaliyetleri devam ediyor.

Tanıtım faaliyetleri kapsamında bu hafta Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Bünyamin Öztürk, Basın, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü Uluslararası Tanıtım Sorumlusu Öğr. Gör. Damla Bülbüloğlu ile Öğrenci İşleri Uluslararası Ofis Sorumlusu Öğr. Gör. Sevcan Bayraktar Çepni’yi Brezilya’nın Ankara Büyükelçisi Sn. Eduardo Gradilone kabul etti. Ziyaret kapsamında, Üniversitemizin tanıtımı, öğrenci alımları hakkında bilgilendirme yapılarak; Üniversitemizde öğrenim gören Brezilyalı öğrencilerin sayının artırılması için görüşmeler gerçekleştirildi.

Sn. Eduardo Gradilone ziyaretten memnuniyetlerini ifade ederek, Üniversitemizin başarılı bir çizgi de olduğunu ve ülkelerindeki öğrencilere Üniversitemizin tanıtımı için gerekli destekleri vereceğini belirtti.

brezilyauyukelciligiziyaretiaybuoidb2018 2 brezilyauyukelciligiziyaretiaybuoidb2018 1