Üniversitemiz İş Birliğinde I. Uluslararası Vakıf Kurum Sempozyumu Düzenlendi

Üniversitemiz, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Hamad Bin Khalifa Üniversitesi, Borsa İstanbul ve Ankara Düşünce ve Araştırma Merkezi işbirliği ile 14-15 Temmuz 2018 tarihlerinde ‘Vakıf ve Sürdürülebilir Kalkınma’ temasıyla I. Uluslararası Vakıf Kurum Sempozyumu’nu düzenlendi.

Dünyanın birçok yerinden akademisyenin katıldığı sempozyumda akademisyenlerimiz bildiriler sundu.

I. Uluslararası Vakıf Kurum Sempozyumu 0 I. Uluslararası Vakıf Kurum Sempozyumu 1 I. Uluslararası Vakıf Kurum Sempozyumu 2 I. Uluslararası Vakıf Kurum Sempozyumu 3 I. Uluslararası Vakıf Kurum Sempozyumu 4 I. Uluslararası Vakıf Kurum Sempozyumu 5 I. Uluslararası Vakıf Kurum Sempozyumu 6 I. Uluslararası Vakıf Kurum Sempozyumu 7