Sn. Rektörümüz Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğrencisi Yasin’i Makamında Kabul Etti

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığınca yürütülen Türkiye Bursları programı kapsamında geçen sene  Üniversitemiz Tıp Fakültesini kazanıp DİLMER’deki Türkçe hazırlık eğitimini başarıyla tamamlayan Ruanda’lı öğrencimiz Faustin Rutayisire, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sn. Metin Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Ramazan ayından önce Müslüman olarak Yasin adını alan ve Tıp Fakültesindeki eğitimine bu yıl başlayacak olan öğrencimiz, üniversitemize yeni gelen uluslararası öğrencilere gönüllü rehberlik ettiğini, ayrıca Ruanda’lı öğrencilerin temsilcisi olarak Esenboğa Külliyesi’nde Ekim ayı içinde fidan dikme etkinliği yapmak istediklerini bildirdi. Sn. Rektörümüze Ruanda kültürüne özgü hediyeler takdim eden öğrencimiz, Üniversitemizin ilgi ve desteklerinden dolayı mutluluğunu dile getirdi.