Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Olarak Atanan Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’a Veda Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ne Rektör olarak atandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sn. Metin Doğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Prof. Dr. M. Fatih Uşan ile Prof. Dr. F. Vehbi Çelebi, akademik ve idari personelin katılımıyla bir veda töreni düzenlendi.

Veda konuşması yapan Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Metin Doğan: “Üniversitemize gerek kalite sürecinde gerekse akademik ve idari konularda mesai mefhumu gözetmeden sağlamış olduğunuz değerli çalışmalarınızdan ötürü teşekkür eder yeni görevinizde başarılar dilerim.” dedi.

Program iyi niyet konuşmalarının ardından hediyelerin takdimi ile sona erdi.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Ailesi olarak Prof. Dr. Sn. Aysun Bay Karabulut’u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

aysunhocavedatöreni 1 aysunhocavedatöreni 2 aysunhocavedatöreni 3

aysunhocavedatöreni 4 aysunhocavedatöreni 5 aysunhocavedatöreni 6 aysunhocavedatöreni 7

aysunhocavedatöreni 8 aysunhocavedatöreni 9 aysunhocavedatöreni 10 aysunhocavedatöreni 11 aysunhocavedatöreni 12

aysunhocavedatöreni 13 aysunhocavedatöreni 14 aysunhocavedatöreni 15 aysunhocavedatöreni 16