Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı’ndan Ortağı Olduğumuz Teknopark Ankara’ya Ziyaret

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Dr. Faruk Özlü ve beraberindeki Heyet Üniversitemiz ve Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nün kurucu ortaklığında 130 bin metrekarelik kapalı alan ve iki etaptan oluşan Teknopark Ankara’nın  inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara Valisi Sayın Erkan Topaca, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr.  Sayın Metin Doğan ve Ankara İvedik OSB Müdürü Sayın Hasan Gültekin’in hazır bulunduğu ziyarette; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Dr. Faruk Özlü, 200 üzerinde firmaya ev sahipliği yapacak Ankara Teknopark’ın önümüzdeki aylarda faaliyete geçeceğini ve geleceğin teknoloji üssü konumunda olacağını söyleyerek katkılarından dolayı Üniversitemiz ve İvedik OSB yetkililerine teşekkür etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Metin Doğan, Teknopark Ankara’nın kendi bünyesinde üretim yapan ilk Teknopark olması ve sanayicilere teknoloji eğitimi vermesi  özelliği ile Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi işbirliğinde Türkiye’ye model olacak bir Üniversitesi-Sanayi Ortaklığı modeli Ülkemizin 2023 vizyonuna katkı sağlayacağını bildirerek desteklerinden dolayı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Dr. Faruk Özlü’ye ve Ankara İvedik OSB Müdürü Sayın Hasan Gültekin ve Ekibine teşekkür etti.

teknopark191020161 teknopark191020162 teknopark1910201613 teknopark1910201614 teknopark1910201615 teknopark1910201616