Sn. Rektörümüzün Liderliğinde Mensuplarımız Doğa Yürüyüşü Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Dağcılık ve Doğa Sporları Öğrenci Kulübü organizasyonunda “13 Ekim Ankara’nın Başkent Oluşu Yıl Dönümü” münasebeti ile doğa yürüyüşü faaliyeti gerçekleştirildi.

Esenboğa Külliyemizden başlayan yürüyüşe, Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Metin Doğan, akademisyenlerimizden Prof. Dr. Ramazan Yelken, Doç. Dr. Ahmet Kesgin, Doç. Dr. Rahman Ademi ve öğrencilerimiz  katıldı. Kızılcatepe zirvesinde ilk molanın verildiği yürüyüşte Kızılca Köyü sonrası Kızılca Göletinde yürüyüş tamamlandı.

Sn. Rektörümüz başta olmak üzere akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz sosyal sorumluluk kapsamında Kızılca Göletindeki çöpleri toplayarak doğanın temiz kalmasına katkıda bulundular.