Uluslararası Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Üniversitemize yeni gelen uluslararası öğrencilere yönelik oryantasyon programı gerçekleştirildi. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve DİLMER personelinin de katılımıyla gerçekleşen programda Üniversitemizin ve Ankara’nın öğrencilere sunduğu akademik, sosyal ve kültürel imkânlar tanıtıldı.

52 farklı ülkeden 110 öğrencinin katıldığı program Etlik 15 Temmuz Yerleşkesinde yapılan kahvaltının ardından Çubuk ve Esenboğa yerleşkelerinin tanıtımı ile devam etti. Ankara Kalesi ziyareti ve Hamamönü gezisinin ardından öğrencilere akşam yemeği ikram edildi.

Yunus Emre Enstitüsünün katkılarıyla gerçekleşen programda uluslararası öğrenciler hem tanışma hem de kaynaşma imkânı buldular.

uluslararasioryantasyon2018 1 uluslararasioryantasyon2018 2 uluslararasioryantasyon2018 3 uluslararasioryantasyon2018 4 uluslararasioryantasyon2018 5 uluslararasioryantasyon2018 6