Üniversitemiz İle Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sn. Süleyman Altuntaş Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Metin Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ın hazır bulunduğu ziyarette, Sn. Süleyman Altuntaş Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi hakkında Sn. Rektörümüze bilgi verdi. Görüşmelerin ardından Üniversitemiz ile Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.