Üniversitemizde Atık İlaç Detoksu Projesine Dikkat Çekmek İçin Koşu Etkinliği Düzenlendi
Üniversitemiz Hukuk Fakültesi koordinasyonunda Etlik 15 Temmuz Şehitleri Binamızın bahçesinde Atık İlaç Detoksu Projesine dikkat çekmek için koşu etkinliği düzenlendi.
Programa Rektör Yardımcımız ve Hukuk Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Uşan, akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz katıldı.
Atık İlaç Detoksu Projesi, EWWR platformuna Türkiye’den sunulan ilk ve tek projedir. Her yıl düzenlenen Avrupa Atık Azaltma Haftası, Sürdürülebilir Kaynak Yönetimi için Kentler ve Bölgeler Birliği (ACR+) tarafından, atıkların önlenmesi için geliştirilen en büyük Avrupa Birliği kampanyasıdır. Ülkemizin böyle büyük bir projede temsil edilmesi, Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınma konusundaki duyarlılığını da uluslararası camiada gözler önüne serecektir.
Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış.