Üniversitemiz Yönetimi ile Öğrenci Konseyi Arasında Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Yönetim Kurulu ile Öğrenci Konseyi ve Fakülte Temsilcilerin katılımıyla 2016-2017 Akademik Yılı faaliyetleri hakkında ve Yerleşkelerimizde karşılaşan problemlerle ilgili koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Metin Doğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Fatih Uşan, Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Prof. Dr. F. Vehbi Çelebi, Sosyal Etkinlikler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Rahim Ay, Genel Sekreteri Suat Cihangir, Genel Sekter Yardımcısı Kadir Ali Seçer, Daire Başkanları, Birim Koordinatörleri ile Öğrenci Konseyi Başkanı Salih Yıldız, Fakültelerin Öğrenci Temsilcileri ve Öğrenci Kulüplerinin Başkanlarının katıldığı toplantıda Esenboğa Merkez Külliyemiz başta olmak üzere, tüm yerleşkelerimizdeki sorunların belirlenmesi ve çözümüne odaklı istişarelerde bulunuldu.

Toplantı hakkında açıklama yapan Üniversitemiz Rektörü, öğrencilerin öncelikli sorunlarının çözülmesi için 7/24 çalışmaların devam edileceğini belirterek, öğrenci temsilcilerinin makul isteklerinin yerine getirilmesinde ilgili birimlerin daha fazla çalışacağını söyledi. Sayın Rektörümüz, Üniversitemiz Yönetimi ve Öğrenci Konseyi Koordinasyon Toplantısının her yıl düzenli olarak yapılacağını ifade etti.

327IMG_8496 368IMG_8493 574IMG_8488