REKMER Girişimcilik Eğitimlerinin 5. Dönemi Başlıyor

Üniversitemiz Küme Akademisi ve Rekabet Araştırmaları Merkezinin (REKMER) öncülüğünde REKMER Girişimcilik Eğitimleri’nin 5. si düzenlenecektir.

Girişimci bir üniversite olma vizyonuyla hareket eden üniversitemize yakışacak, kapsamlı bir eğitim programı olan Girişimcilik Eğitimlerine, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi lisans, yüksek lisans, doktora öğrencileri ve öğretim üyelerini katılabilir.

Bu eğitimlerle katılımcıların girişimcilik konusunda gerekli kavramsal altyapıyı öğrenmeleri ve bu teorik bilgileri pratik hayata nasıl uygulayabileceklerini görmeleri sağlanacaktır. Bu programa her disiplinden öğrenciler ve akademisyenler başvurabilir.

Eğitimler hem akademiden hem de özel sektörden isimlerden oluşan deneyimli bir kadro tarafından verilecektir.

Bu kapsamlı eğitimde aşağıdaki dersler verilecektir:

• Girişimciliğin Temelleri
  • İş Modellemesi
  • Tecrübe Paylaşımı
  • Etkili Sunum
  • Liderlik ve Yönetim Becerileri
  • Mentorlük Uygulaması
  • Strateji

Yalnızca Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğrencilerine ve akademisyenlerine yönelik olan bu eğitimde siz de yer almak istiyorsanız acele edin.

Son başvuru tarihi: 30 Ekim 2016 23:59

Mülakat tarihi: 01-02 Kasım 2016

Eğitimler ücretsiz ve sertifikalıdır. Cumartesi Günleri, Cinnah yerleşkesinde yapılacaktır.

Başvuru için: http://rekmer.org/girisimcilik-egitimi/