Uluslararası Türk-Rus Dünyası Akademik Araştırmalar Kongresi İçin Görüşmeler Gerçekleştirildi

Uluslararası Türk-Rus Dünyası Akademik Araştırmalar Kongresi (UTRAK) düzenleme kurulu üyelerinden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ile Journal of History Studies Editörü Prof. Dr. Osman Köse Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Metin Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü Başkanı Doç. Dr. İbrahim Sezgül’ün hazır bulunduğu ziyarette, 14-16 Aralık 2018’da Üniversitemizde gerçekleştirilecek Uluslararası Türk-Rus Dünyası Akademik Araştırmalar Kongresi hakkında görüşmeler gerçekleştirildi. Ayrıca Rusya’da 2019 yılında Rusya’da düzenlenecek olan 2. Uluslararası Türk-Rus Dünyası Akademik Araştırmalar Kongresi hakkında da ön görüşmeler gerçekleştirildi.

turkruskongresi2018