MYO Güz Dönemi Buluşmalarında Bu Hafta Medya Konuşuldu

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Güz Dönemi Buluşmaları kapsamında bu hafta Kanal D Ankara Temsilcisi Sn. Ercan Gürses ile Türkiye Cumhuriyeti Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Yeterlilik Kurumu Basın Danışmanı Sn. Cezmi Sayılgan konuk oldu.

Programın açılış konuşmasını Prof. Dr. Aytunç Ateş gerçekleştirdi. Akademik ve idari personel ile öğrencilerimizin katıldığı programda Sn. Ercan Gürses ve Sn. Cezmi Sayılgan tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.