Sn. Rektörümüzün Katılımıyla Moro Müslümanlarının 45 Yıllık Mücadelesi Anlatıldı

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Ankara Şubesi organizasyonunda Üniversitemizin destekleriyle Gençlik Parkı Kültür Merkezi’nde “Moro Müslümanlarının 45 Yıllık Mücadelesi” anlatıldı.

İHH Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Hüseyin Oruç’un konuşmacı olarak katıldığı programda Filipinlerde yaşayan 10 milyon Moro Müslümanlarının mücadelesine dikkat çekildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Metin Doğan, öğrencilerimiz ile davetlilerin katıldığı program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

moromuslumanlariprogrami2018 1 moromuslumanlariprogrami2018 2 moromuslumanlariprogrami2018 3 moromuslumanlariprogrami2018 4 moromuslumanlariprogrami2018 5