Ankara Valisi Alâaddin Yüksel 2012 – 2013 Akademik Yılı Açılış Törenimizde

2012 – 2013  Akademik Yılı Açılış Törenimize Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’ de katıldı.. Ankara Valisi Alâaddin Yüksel  törende yaptığı konuşmada Üniversitemizin yeni akademik yılının sağlık, huzur ve başarılar getirmesini diledi.

Ayrıca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Üniversitemizin 2012-2013 Akademik Yılı açılışı nedeniyle düzenlenen törene katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Büyüyen, değişen Türkiye’nin eğitim sisteminin de daha ileri olması zorunluluğunu dile getiren Bakan Yıldız “Türkiye sadece ekonomisiyle, siyasetiyle, idaresiyle obez bir büyüme gerçekleştirmiyor; aynı zamanda beyniyle, zihniyle, kalbiyle, vicdanıyla hatta sezgisi ve sağduyularıyla beraber büyüyen bir ülke haline geldi.”dedi.

Bakan Yıldız “Yaşı genç olan ama kurumsal hafızası derin olan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, inanıyorum ki yalnızca Türkiye’de değil bölgemizde de etkin bir üniversite haline gelecektir.”dedi.

Haberin ayrıntıları için tıklayınız…

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel 2012 - 2013  Akademik Yılı Açılış Törenimizdeydi 1 Ankara Valisi Alâaddin Yüksel 2012 - 2013  Akademik Yılı Açılış Törenimizdeydi 2