Üniversite Sonrası Siyasallı Olmak Konulu Panel Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Siyasal Bilgiler Fakültesi SBF Buluşmaları kapsamında bu hafta Esenboğa Külliyemizde “Üniversite Sonrasında Siyasallı Olmak” konulu paneli gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sn. Metin Doğan ile Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kudret Bülbül’ün açılış konuşmasıyla program başladı. Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Abdülkadir Develi’nin moderatörlüğünde TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Sn. İbrahim Hakkı Polat ile Keçiören Belediye Başkanı Sn. Mustafa Ak sunum gerçekleştirdi.

Akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

siyasalliolmak2019aybu 1 siyasalliolmak2019aybu 2 siyasalliolmak2019aybu 3 siyasalliolmak2019aybu 4 siyasalliolmak2019aybu 5 siyasalliolmak2019aybu 6 siyasalliolmak2019aybu 7