Üniversitemizde İŞKUR Meslek Edindirme Kursları Açılacak

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile İŞKUR Ankara İl Müdürlüğü iş birliğinde Çubuk Yerleşkemizde Sosyal Medya İçerik Kursu (2 Şube) ve Ön Muhasebe Kursu açılacaktır.

Konu ile ilgili açıklama yapan Meslek Yüksekokulları Müdürü Prof. Dr. Aytunç Ateş, “1 Nisan 2019- 9 Temmuz 2019 tarihleri arasında Çubuk Yerleşkemizde gerçekleştirilecek kurslarda 75 kursiyerimiz günlük 30 TL karşılıksız harçlık alıp sigortası yapılarak eğitime alınacaklar. Geçen sene yaptığımız kurslarda birçok kursiyerlerimiz önemli yerlerde işe başladılar. Bu sene de kurs sonunda vereceğimiz ulusal ve uluslararası geçerliliğe sahip Üniversite ve MEB onaylı sertifikalar ile öğrencilerimiz önemli yerlerde meslek sahibi olabilecekler. Hafta içi 5 gün sürecek programlar 15:00-20:50 arasında olacaktır.” dedi.

Kurslarımıza başvurmak isteyen öğrencilerimiz ekte bulunan formu doldurarak 25 Mart 2019 Pazartesi saat 13:00 kadar  myoiskur@ybu.edu.tr mail atmaları rica olunur.

Not: Kursa başvuran öğrencilerin AKTİF sigortası (Anne-Baba üzerinde sigorta Hariç) olmaması gerekmektedir. Resmi günler ve hafta sonrası hariç Sosyal Medya Kursu 66 İş Günü, Ön Muhasebe Kursu 59 İş Günü sürecektir.

Sosyal Medya Uzmanlığı Başvuru Formu için tıklayınız

Ön Muhasebe Başvuru Formu için tıklayınız.