Üniversitemizde İŞKUR Kursları Başladı

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile İŞKUR iş birliğinde Çubuk Yerleşkemizde Meslek Edindirme Kursları başladı.

Sosyal Medya Uzmanlığı (2 grup) ve Ön Muhasebe kursları ile 75 kursiyer yaklaşık 3 ay eğitim görecekler. Çubuk Yerleşkemizde bulunan Meslek Yüksekokulları Müdürü Prof. Dr. Aytunç Ateş kursların ilk günü açılış konuşması gerçekleştirdi. Prof. Dr. Ateş açılış konuşmasında “Üniversitemizde ikincisini düzenlediğimiz meslek edindirme kurslarında kursiyerlerimiz birçok yetkinliğe sahip olacaklar. Hafta içi her gün sürecek eğitimlerde kursiyerlerimize İŞKUR üzerinden aylık 600-660 TL arası harçlık vermenin yanında ek bir meslek sahibi yapacağız. Çubuk Yerleşkemizde bulunan Meslek Yüksekokullarımızda daha farklı projelere de imza atmaya devam ediyoruz. Bize bugüne kadar desteğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Metin Doğan teşekkür ediyorum.” dedi. Prof. Dr. Ateş kurslarda görev alacak 5 eğitmene başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı.

iskurmeslekedindirme2019 1 iskurmeslekedindirme2019 2