Üniversitemizde İşitme Taraması Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü ile Sağlıklı İletişim ve Odyoloji Öğrenci Kulübü iş birliğinde Etlik Milli İrade Binamızda “Kampüste Duymayan Kalmasın” temasında işitme taraması programı gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Metin Doğan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Baki Yılmaz’ın açılışıyla başlayan programda akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize işitme taraması gerçekleştirildi.

Etlik Milli İrade Binamızda A Blok girişte 17 Nisan 2019 tarihinde 09.00-17.00 arası ücretsiz işitme taramaları tekrardan olacaktır.

odyolojibolumuprogramiaybu2019 1 odyolojibolumuprogramiaybu2019 2 odyolojibolumuprogramiaybu2019 3 odyolojibolumuprogramiaybu2019 4 odyolojibolumuprogramiaybu2019 5 odyolojibolumuprogramiaybu2019 6