Üniversitemizde Prof. Dr. Necati Öner Paneli Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Genç Felsefeciler Ekolü ve Kaşgarlı Mahmut Düşünce Topluluğu organizasyonunda Esenboğa Külliyemizde Prof. Dr. Necati Öner Paneli gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan gerçekleştirdi. Açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Halil Rahman Açar oturum başkanlığında Prof. Dr. Murtaza Korlaelçi, Prof. Dr. Ahmet İnam, Prof. Dr. Levent Bayraktar ve Prof. Dr. İsmail Köz sunum gerçekleştirdi.

Akademisyenler ve öğrencilerimizin katıldığı program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.