Öğrencilerimizin Eserleri Esenboğa Külliyemizde Sergileniyor

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) ile Çubuk ve Pursaklar Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde 2018-2019 Akademik Yılında yerleşkelerimizde açılan kurslarda öğrencilerimizden tarafından yapılan sanat eserlerinin sergisi açıldı.

Milli Kütüphane fuaye alanında oluşturulan serginin açılışını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan,  SKS Kültür Müdürü Celal Yurtışığı ve eğitimciler gerçekleştirdi.

Yağlı boya, karakalem, ebru, seramik, kaligrafi ve katı alanında eserlerin olduğu sergi 26 Nisan 2019 tarihine kadar ziyaretçilere Esenboğa Külliyesi C Blok giriş katta açık olacaktır.

sergiacilisiaybu2019 1 sergiacilisiaybu2019 2 sergiacilisiaybu2019 3 sergiacilisiaybu2019 4 sergiacilisiaybu2019 5 sergiacilisiaybu2019 6