SKS Kurs Eğiticileri Sn. Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) ile Çubuk ve Pursaklar Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde 2018-2019 Akademik Yılında yerleşkelerimizde açılan kurslarda öğrencilerimize eğitim veren kurs eğitmenleri Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Metin Doğan’ı makamında ziyaret etti.

SKS Kültür Şube Müdürü Celal Yurtışığı’nın hazır bulunduğu ziyarette eğiticiler, yağlı boya, karakalem, ebru, seramik, kaligrafi ve katı alanında eserler hakkında Sn. Rektörümüze bilgi verdiler.

SKS Kurs Eğiticileri Sn. Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti 1 SKS Kurs Eğiticileri Sn. Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti 2 SKS Kurs Eğiticileri Sn. Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti 3 SKS Kurs Eğiticileri Sn. Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti 4