Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyemiz Orhangazi İlköğretim Okulunda Danışmanlık Desteği Verecek

Üniversiteler ve akademisyenler ile okulların iş birliğinin artırılmasının öneminin vurgulandığı Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri çerçevesinde, yönetim süreçlerinin etkili yürütülmesi, öğretmen yetkinliklerinin geliştirilmesi, çevre-okul ilişkilerinin güçlendirilmesi ve öğrenci başarısının her alanda artırılarak okullarda nitelikli eğitimin sağlanması gibi amaçlarla okullar ve üniversiteler arasında bağ kurabilecek akademisyenlerin görevlendirilmesi uygulaması kapsamında Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Halk Sağlığı Hemşireliği’nde Dr. Öğretim Üyesi Esma Kabasakal, Orhangazi İlköğretim Okulu’na danışmanlık desteği verecektir.

Her iki kurum içinde hayırlı olmasını dileriz.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Halk Sağlığı Hemşireliğinde Dr. Öğretim Üyesi Esma KABASAKAL Sağlık Bilimleri Fakültesi Halk Sağlığı Hemşireliğinde Dr. Öğretim Üyesi Esma KABASAKAL2