Bir Önceki Dönem Sn. Rektörümüz Prof. Dr. Metin Doğan İçin Program Düzenlendi

Üniversitemiz kurucu ve bir önceki dönem Rektörü Sn. Prof. Dr. Metin Doğan için İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi organizasyonunda yemek organizasyonu gerçekleştirildi.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi vekil Dekanlığını da daha önce yapmış Prof. Dr. Metin Doğan için düzenlenen programa Rektörümüz Sn. Prof. Dr. İbrahim Aydınlı, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, akademik ve idari personelimiz katıldı.

Programda Sn. Prof. Dr. Metin Doğan ve Rektörümüz Sn. Prof. Dr. İbrahim Aydınlı günün anlam ve önemine ilişkin konuşma gerçekleştirdi. Sn. Rektörümüz konuşmasında, “Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin kurulma aşamasından görevi devir aldığımız güne kadar birçok önemli işe imza atan Prof. Dr. Metin Doğan hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.