Öğretim Üyemiz Pursaklar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Danışmanlık Desteği Verecek

Üniversiteler ve akademisyenler ile okulların iş birliğinin artırılmasının öneminin vurgulandığı Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri çerçevesinde, yönetim süreçlerinin etkili yürütülmesi, öğretmen yetkinliklerinin geliştirilmesi, çevre-okul ilişkilerinin güçlendirilmesi ve öğrenci başarısının her alanda artırılarak okullarda nitelikli eğitimin sağlanması gibi amaçlarla okullar ve üniversiteler arasında bağ kurabilecek akademisyenlerin görevlendirilmesi uygulaması kapsamında Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Makine Mühendisliği öğretim üyelerinden Doç. Dr. İhsan Toktaş, Pursaklar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne akademik danışmanlık desteği verecektir.

Her iki kurum içinde hayırlı olmasını dileriz.

ihsantoktasaybu 1 ihsantoktasaybu 2