Üniversitemizden TUSAŞ’a Ziyaret

Rektörümüz Sn. Prof. Dr. İbrahim Aydınlı ve beraberindeki heyet, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ)’ne ziyarette bulundu.

Kahramankazan’daki TUSAŞ Merkez Yerleşkesinde Genel Müdür Sn. Prof. Dr. Temel Kotil’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette, Üniversitemizden Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ile Prof. Dr. Mete Gündoğan, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekan Prof. Dr. Veli Çelik, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Akın Ünal katıldı.

Havacılık ve uzay sanayii alanındaki üretim bantlarında incelemelerde bulunan heyetimiz, 2019-2020 yılında ilk defa öğrenci alacak Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültemiz ile TUSAŞ arasındaki mevcut protokolün geliştirilip uygulanması imkânlarını görüştü.

tusasziyaretiaybu 1 tusasziyaretiaybu 2 tusasziyaretiaybu 3 tusasziyaretiaybu 4 tusasziyaretiaybu 5 tusasziyaretiaybu 6 tusasziyaretiaybu 7