Psiko-Onkoloji Günleri I Başladı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi ile Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliğinde Psiko-Onkoloji Günleri I Sempozyumunun açılış töreni gerçekleştirildi.

Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilen Sempozyum’da Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Çayköylü, Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Prof. Dr. Berna Çakmak Öksüzoğlu, Prof. Dr. Ali Edizer ile Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik açılış konuşması gerçekleştirdi.

8-9 Kasım gerçekleştirilecek sempozyumda; Psikiyatri & Onkoloji, Kanserle Tanışma Karşılaşma, Kanser Olmadan Kanserle Yaşamak, Kanser Çalışanlarının Yaşantıları, Nöropsikiyatrik Belirtiler & Kanser, Bir Çocuğa Kanser Nasıl Anlatılır, Terminal Dönem Kanser Hastası & Psikiyatri ile Kanser, Beden Algısı & Cinsellik konusunda sunumlar yapılacaktır.

Psiko-onko1 Psiko-onko2 Psiko-onko3 Psiko-onko4 Psiko-onko5 Psiko-onko6 Psiko-onko7 Psiko-onko8 Psiko-onko9 Psiko-onko10 Psiko-onko11 Psiko-onko12 Psiko-onko13 Psiko-onko14

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz