Silla Üniversitesi’nden Üniversitemize Ziyaret

Kore Cumhuriyeti’nde Silla Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında yapılan işbirliği kapsamında karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Silla Üniversitesi’nden gelen heyet Üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan’ın makamında kabul ettiği heyet ile Mühendislik ve Medikal alanda proje geliştirme, kültürel, eğitimsel ve bilimsel alanda karşılıklı öğretim üyeleri ve öğrencilerinin değişimi, müşterek bilimsel araştırmalar yürütme ve kısa dönemli özel akademik programlar düzenleme gibi spesifik alanlarda yapılacak işbirliği hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

sillauniversitesiziyaret1 sillauniversitesiziyaret2 sillauniversitesiziyaret3 sillauniversitesiziyaret4 sillauniversitesiziyaret5