Üniversitemiz Mensupları Doğa Yürüyüşü Gerçekleştirdi
Üniversitemiz Dağcılık ve Doğa Sporları Öğrenci Kulübü ve Fotoğrafçılık Kulübü organizasyonunda “13 Ekim Ankara’nın Başkent Oluşu Yıl Dönümü” münasebeti ile doğa yürüyüşü faaliyeti gerçekleştirildi.
Esenboğa Külliyemizden başlayan yürüyüşe, akademisyenlerimizden Prof. Dr. Ramazan Yelken, Doç. Dr. Ahmet Kesgin, Prof. Dr. Zeki Salih Zengin ve öğrencilerimiz katıldı. İlk molanın verildiği Kızılcatepe zirvesinde Türk Bayrağı açarak Barış Pınarı Harekatındaki askerlerimize muvaffakıyet dileyen mensuplarımız yürüyüşlerini Kızılca Köyü sonrası Kızılca Göletinde tamamladı.
Akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz sosyal sorumluluk kapsamında Kızılca Göletindeki çöpleri toplayarak doğanın temiz kalmasına katkıda bulundular.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış.