Şehit Yakınları ve Gaziler Federasyonundan Sayın Rektörümüze Ziyaret

Şehit Yakınları ve Gaziler Federasyonu Başkan Yardımcısı Sn. Arif Bostancı ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Sn. İbrahim Aydınlı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında, Şehit Yakını ve Gaziler Federasyonu heyetine; üniversitemizde halen çalışmakta olan bir aday memurla ilgili bir takım bilgilerin ve memuriyetine son verilmiş şeklinde çıkan haberlerin gerçek olmadığı bizzat beyan edildi.
Şehit Yakınları ve Gaziler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve beraberindeki heyet yanıltıcı haberleri üzüntüyle karşıladıklarını bildirerek, üniversitemizle beraber gazi ve şehit yakınları ile ilgili sosyal projeler yapmak istediklerini üniversitemiz yönetimi ise kendileri ile beraber milli bir mesele olan bu konuda yüksek lisans dahil gazi ve şehit yakınlarına yönelik sosyal rehabilitasyon merkezi kurmaya hazır olduklarını söyledi.

Etlik Milli İrade Binamızda gerçekleştirilen görüşme fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Şehit Yakınları ve Gaziler Federasyonundan Sayın Rektörümüze Ziyaret