AYBÜ ile İslam Kerimov Taşkent Devlet Teknik Üniversitesi Arasında İşbirliği Anlaşması İmzalandı

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile İslam Kerimov Taşkent Devlet Teknik Üniversitesi arasında Özbekistan’da eğitim alanında işbirliği anlaşmaları yapıldı. AYBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı’nın ve İslam Kerimov Taşkent Devlet Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Sadritdin Turabdjanov’un imzaladığı anlaşmalar sayesinde iki üniversite arasında akademisyen ve öğrenci değişiminin yapılmasına imkan sağlanmış olundu.
Eğitim alanında imzalanan anlaşmaların haricinde iki üniversite arasında Metalurji ve Malzeme Mühendisliği alanında da ortak çalışmalar yapılması adına görüşmeler yapıldı.