AYBÜ’de “Yeni Coronavirüs Enfeksiyonu ve Korunma” Konulu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirilecek

AYBÜ’de “Yeni Coronavirüs Enfeksiyonu ve Korunma”  Konulu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirilecek

Üniversitemiz Hijyen Komitesi tarafından Çin’de ortaya çıkan ve yayılan yeni Coronavirüs enfeksiyonu, bulaşma yolları ve korunma yöntemleri hakkında 18 Şubat 2020 Salı günü 14:00-15:00 saatleri arasında Esenboğa Külliyesi C Blok Konferans Salonu’nda “Yeni Coronovirüs Enfeksiyonu ve Korunma” konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.
Açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Sayın İbrahim Aydınlı’nın yapacağı ve konuşmacı olarak Üniversitemiz Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Turan Buzgan’ın katılacağı bilgilendirme toplantısına Üniversitemiz akademik/idari personel ile öğrencilerimizin katılım sağlanması önemle rica olunur.
yeni koronavirüsü