E-Campus University Rektöründen Üniversitemize Ziyaret

İtalya E-Campus University Rektörü Prof. Dr. Enzo Siviero ve beraberindeki heyet Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. F. Vehbi Çelebi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli Çelik ile Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Okuyucu, Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Kılıç ile öğretim üyemiz Prof. Dr. Seldağ Güneş Peschke ve Genel Sekreter Yardımcımız Kadir Ali Seçer’in hazır bulunduğu ziyarette Sayın Rektörümüz gelen heyete üniversitemiz hakkında bilgiler verildi.

Karşılıklı işbirliği hakkında bilgi alışverişinden sonra gelen heyet Üniversitemiz Etlik Batı Yerleşkesinde incelemelerde bulundular.