51. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ankara Bölge Sergisi ve Açılış Töreni AYBÜ’de Gerçekleştirildi

51. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ankara Bölge Sergisi ve Açılış Töreni AYBÜ’de Gerçekleştirildi

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen “51. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ankara Bölge Sergisi”nin açılışı 15 Temmuz Şehitleri Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi ve TÜBİTAK Ortaokul, Lise ve Üniversite Proje Yarışmaları Ankara Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Güven Çankaya organizasyonunda gerçekleştirilen serginin açılış konuşmasını AYBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mete Gündoğan gerçekleştirdi.

Sergiye, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Ankara Vali Yardımcısı Ali Sözen, AYBÜ Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Akın Ünal, akademisyenler, daire başkanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

51. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ankara Bölge Sergisi, 09-10-11 Mart 2020 tarihlerinde AYBÜ 15 Temmuz Şehitleri Yerleşkesinde ziyaretçilere açık olacaktır. Yarışmanın ödül töreni ise 12 Mart 2020 tarihinde saat 10.00’da AYBÜ Milli İrade Binası’nda gerçekleştirilecektir.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12