AYBÜ Kütüphaneleri ve Bilgisayar Laboratuvarları Tüm Öğrencilerin Kullanımına Açılıyor

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi olarak içerisinde bulunduğumuz Koronavirüs salgını sürecinde Üniversitemizin Esenboğa Yerleşkesinde ve Etlik 15 Temmuz Şehitleri Binasında bulunan kütüphaneleri, bilgisayar laboratuvarlarını, internet erişimini ve ilgili fiziksel mekanlarımızı pandemi kuralları çerçevesinde 01.06.2020 Pazartesi günü hem üniversitemizin öğrencilerinin hem de Ankara’da bulunan ve uzaktan sınava girecek tüm üniversite öğrencilerinin kullanımına açıyoruz.

Tüm öğrencilerin hizmetine sunulan bu fiziki mekanlar, sınav oturumlarının öncesinde tekrar dezenfekte edilecektir. İlgili mekanlara girişlerde pandemi önlemleri çerçevesinde, öğrencilerin ateşleri ölçülecek, maske kullanımı zorunlu olacak, kapı girişlerinde el dezenfektanları yer alacak ve sosyal mesafe kurallarına uyulacaktır. Öğrenciler isterlerse laboratuvardaki bilgisayarları isterlerse de yanlarında getirecekleri kişisel bilgisayarları kullanabileceklerdir.

AYBÜ ailesi olarak sınava girecek tüm öğrencilerin başarılı olmalarını temenni ediyor, sağlıklı ve güzel günler diliyoruz.