AYBÜ Kariyer Planlaması ve Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Fiili Olarak Çalışmalarına Başlamıştır

Değerli hocalarım, sevgili temsilci ve başkan arkadaşlarım

AYBÜ Kariyer Planlaması ve Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi fiili olarak çalışmalarına başlamıştır.
AYBÜ öğrencilerine pek çok farklı hizmet sunarak lisans dönemleri boyunca ve mezun olduktan sonraki yetkinliklerini geliştirmek ve kariyer yönetimi becerilerini arttırmak merkezimizin hedefidir. Merkezimizin hem tanıtımı hem de bütün mensuplarımızın hizmetine sunulması noktasında öğrenci kulüpleri ve AYBÜ Mezunları ve Mensupları Derneği ile birlikte ortak bir şekilde koordine olmak büyük önem arz etmektedir.

Buradan faydalanacak öğrencilerin AYBÜ Kariyer Merkezi’nden haberdar olması ve merkeze dair beklentilerini ölçmek amacıyla bir form oluşturduk. Tüm temsilci arkadaşlardan bu formu kulüp ve sınıf gruplarına duyurarak formun yayılmasına destek olmalarını önemle rica ediyoruz.

KAR-MER
Ayrıca Instagram ve Twitter’da @aybukarmer kullanıcı adıyla açılmış hesaplarımızı takip ederek merkezimizin yeni duyurularından haberdar olabilir ve kulüp / temsilcilik sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak tanıtımına destek olabilirsiniz. Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederiz.